Nieuws

Februari 2017
Inmiddels zijn alle contracten met alle zorgverzekeraars voor 2017 geregeld.
De kwaliteitsstatuten staan op onze website voor een ieder die daarin geïnteresseerd is.
Het kwaliteitsstatuut van Marjan Braam vindt u hier,
Het kwaliteitsstatuut van Arie Oosterlee vindt u hier.

Oktober 2016
Druk bezig met contracten met zorgverzekeraars voor 2017.
En de herregistratie BIG register GZ psychologen is achter de rug, en we hebben een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut! (binnenkort op onze website)

Januari 2016
Ook in 2016 hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Juli 2015
Vanaf 1 augustus verruilen Marjan Braam en Arie Oosterlee de praktijk in Eindhoven voor een nieuwe plek in het hoge Noorden.
In de afgelopen 30 jaar hebben we op een plezierige manier met veel collega’s, huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, en andere hulpverleners mogen samenwerken.
En, belangrijker, in al die jaren hebben tientallen mensen bij ons aangeklopt, hun vertrouwen in ons gesteld en zijn we met ieder van hen gedurende een kortere of soms lange periode op weg gegaan om klankbord te zijn, te ondersteunen en te zoeken naar oplossingen of manieren om te leren omgaan met de vragen waar een ieder zich voor gesteld zag.
Dit heeft ons veel blijde, ontroerende, verdrietige en vaak ook stille momenten opgeleverd waar we iedereen die vertrouwen in ons heeft gesteld dankbaar voor zijn.
Naast de moeilijke kant van het afscheid is hebben wij ook de zin in een nieuwe stap. Een stap waarbij we zeker ons werk nog een aantal jaar willen blijven doen in een nieuwe omgeving.

Wij laten de praktijk met vertrouwen over aan onze samenwerkingspartners Tineke Teeuwisse en Eva Leemhuis.
Zij zijn werkzaam in Medisch Centrum Artois (Artoislaan 4, Eindhoven). Na ons vertrek zullen zij verder gaan onder de naam Artois Psychologen.

Tineke en Eva zijn enthousiaste en ervaren gz psychologen, o.a. geschoold in cognitieve gedragstherapie, mindfulness en EMDR.

Zij zijn op werkdagen tussen 13.00 en 13.30 uur bereikbaar op tel.nummer 06 38377139
of via de mail Tineke of Eva.

Marjan Braam en Arie Oosterlee.